Antares

blog1

Udrustning

2 Radarer
2 Farve video ekkolodder
4 VHF radioer (1 med DSC)
D GPS Navigator og søkort plotter.
ais udstyr.
Maskineri
Detroit V71 8 cylinder, 270 Hk

Antares er pga. sin størrelse og indretning, meget brugt til firmaudflugter med spisning, samt længere ture med overnatning. Antares sejler i Nordsøen, CA 25 Maj,TIL 25 Juni og efter store fisk på bl.a.JYSKE REV og i august 4 dages ture rundt i danske farvande hvor folk måtte have lyst til at prøve noget nyt.. bla ture til Bornholm eller i Kattegat efter makrel og pighaj..

Antares bruges også meget til “firmaskovture” hvor dens størrelse og komfort egner sig fortrinligt til bespisning af op til ca 40 pers. hyggelig bar,ry for god mad…en fiskklubs bestyrelsesmøder el. julefrokost bør jo holdes under de rette former og forhold!!ring til REDERIET for tilbud..

Skibets historie

Bygget på Schiffswerft Arp. Laboe i 1943 som torpedotransportbåd til den Tyske marine, gjorde tjeneste under navnet “albert gallich” men blev tildelt den danske marine som marshall hjælp, og sejlede med krudt,kugler og torpedoer som transportfartøj,under navnet SLEIPNER.

blog-thumb1
blog-thumb2
blog-thumb3
blog-thumb4

i 1987 købte Elida havfiskeri den og byggede den om. Den blev udstyret med beboelse til 20 pass. og bla.brusebad og sovemulighed således at den er velegnet til de længere ture, efter bla andet pighaj og lignende spændende fiskeri der kræver lidt mere komfort og længere ture..

author

Peter Øllgaard Skipper

Hovmester
TLF TIL BESTILLING AF BESPISNING MV. RING TIL REDERIET PÅ 20320724

SKIBETS TIELEFON :28888721