Fangstrapporter

blog-thumb1

Øresund i November - 17-11-2017

 Sild og torsk, enkelte makrel, sej og en fladfisk hist og her. Det er hvad November fiskeriet byder på, når vejret arter sig. Det varer ikke længe før vi måske osse kan få besøg af de lidt større torsk. De forgangne uger har vi fisket torsk op til godt 5 kilo og rimeligt med sild, når vi har vejret med os. Vi er jo i efteråret, hvor kraftige vinde huserer. Det generer jo noget i fiskeriet. Det er svært at forudsige om en dags fiskeri er bedre end en anden. Hver dag er en ny dag, hvor der er nye udfordringer og fiskeriet prøves de steder vi efter vejrforholdende, mener er de bedste. Vi kan ikke trylle fiskene op af vandet, men vi gør hvad vi kan for at finde de bedste steder. Prøv at fiske med forskellige størrelser pirke / forfang og sæt evt. madding, sildefiletter / strimler på krogen. Der fiskes i alle vanddybder. Fisken / torsken er ikke altid at træffe på bunden, specielt ikke når der er sild i farvandet. Lyt til skippers meldinger.

Der er god plads alle dage, så på med det fornuftige efterårs outfit og kom ud og nyd en gang frisk havluft, + måske en portion fisk af en eller anden slags…

KNÆK OG BRÆK  / HUSK FISKETEGNET OG MADDING…


blog-thumb1

Fladfisketur / 18-11-2017 - 07-11-2017

          Ny fladfisketur d. 18-11- 2017 med Arresø fra kl. 1200-1700. Ring for                                                              info på 20320724.                                                           Fiskeriet for tiden, er primært sild, blandet med lidt makrel, torsk og enkelte flotte sej. Vi havde Arresø og Havstrygeren på fladfisketur, med et rimeligt resultat. fra 5-15 flade pr. mand i størrelser op til knap kiloet. Fiskeriet varierer meget fra dag til dag, alt efter vind og vejr. 

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG DET GODE HUMØR.


blog-thumb1

Ændring af Fladfisketur - 26-10-2017

      Fladfisketuren d. 4 nov. med Arresø fra 12-17oo er ændret til dagen efter d. 5 nov. også 12-1700. Ring for pladsbestilling på 20320724…

KNÆK OG BRÆK / HUSK KASTESTANGEN OG FISKETEGNET…


blog-thumb1

Fladfisketur - 23-10-2017

     246 fladfisk på Havstrygeren i dag, til 23 deltagere. Bedste mand fangede 23 og største rødspætte var 970 gram. Fine flotte rødspætter og skrubber fandt vej i kurvene og alle havde fisk med hjem. En god fladfisketur, trods udfordringer med strøm og diverse kludder med hinanden.

     Den 4. November (lør.) Sejler Arresø fladfisketur fra Helsingør kl. 1200-1700.

               KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Fisketur for børn. Arresø - 16-10-2017

     Et efterårstilbud til børnene. Du er gratis og far eller mor betaler for turen, på torsdag d. 19 oktober med Arresø fra kl. 8-14. Tilbuddet gælder også søndage fra 12-17 . 1 barn gratis iflg. med en betalende voksen. Der er god plads Torsdag indtil videre.

                   Knæk og Bræk / Husk Fisketegnet.


blog-thumb1

Oktobersild og fladfisk - 08-10-2017

        Der fiskes godt med sild  for tiden. Plus tillægsgevinster i form af makrel og nogle torsk. Vejret er jo altid en faktor, der spiller ind overfor fiskeriet. Meget strøm og grumset vand er udfordringer alle fisk og lystfiskere må leve med. Efteråret er jo årstiden  for blæsevejr, fra forskellige vindretninger. kulinger og en enkelt storm kan der jo forekomme. Vi prøver så vidt muligt at gennemføre de fleste ture, så godt som muligt. Vejrguderne viser dog tænder engang i mellem og her kigger vi meget på vejrudsigterne, og om vi kan gennemføre turene, så vi osse kan få lidt fiskegevinst med hjem. Med vestlige og østlige vinde, kan de fleste ture arrangeres. Med sydlige og nordlige vinde, bliver udfordringerne noget større. Meget strøm og måske også en del bølgeaktivitet kan forekomme. Her kigger vi en ekstra gang på vejrudsigten og hvem vi skal have med. Ring gerne for info… (20320724)…

        LØRDAG D. 21 OKTOBER PRØVER VI MED EN FLADFISKETUR MED ARRESØ FRA KL. 1200-1700.  Vi sørger for orm, men hvis du selv har med, bedes du meddele det, når du bestiller turen. Ekstra orm kan også bestilles, men i god tid. God plads ind til videre. 

                                  KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET…..

 


blog-thumb1

Fladfisketur med Arresø Søndag - 21-09-2017

   Fladfisketur med Arresø søndag d. 24 sept. 1200-1700. Stadig ledige pladser og vi skaffer orm. Hvis du selv har orm med, bedes du meddele det ved bestilling af turen.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KASTESTANGEN…


blog-thumb1

SILDETID - 18-09-2017

         Mange sild for tiden, blandet med både torsk og makrel. Vejret er også med os. Skiftende vindretninger, det næste stykke tid og stadig ledige pladser at få. Fiskeriet  kan næsten ikke være bedre. Alle kan være med..

        KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…


blog-thumb1

Ledige pladser i September. - 06-09-2017

           Der er ledige pladser i September. Gå ind på den side der hedder ledige pladser og se den ny opdaterede sejlplan, for de næste 14 dage. Der er masser af sild i Øresund, plus torsk og makrel der imellem.   Her ses en god blandet balje sild , torsk og makrel og på rense brædtet, en række fine makrel.

                 KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Sildefiskeri + andet i september - 27-08-2017

     Sild , Torsk, Makrel, Hornfisk, Sej , Hvilling og diverse fladfisk er hvad september , byder på. Silden er i overtal, men de andre arter er der også. Forsøg at variere dit fiskeri. Der fiskes  over og imellem sildene. Grejvalg, Den lette pirke eller kastestang. Monteres med pirke fra 60-200 gr. og silde/ makrelforfang er det faste valg. Torskeforfang virker ikke i øjeblikket. På billederne ovenfor ses Formand Ole fra Seniorforening i Helsingør, med 5 fine torsk 2 gode makrel og en flok sild. 

                 KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…