Fangstrapporter

blog-thumb1

Fladfisketur med Arresø Søndag - 21-09-2017

   Fladfisketur med Arresø søndag d. 24 sept. 1200-1700. Stadig ledige pladser og vi skaffer orm. Hvis du selv har orm med, bedes du meddele det ved bestilling af turen.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KASTESTANGEN…


blog-thumb1

SILDETID - 18-09-2017

         Mange sild for tiden, blandet med både torsk og makrel. Vejret er også med os. Skiftende vindretninger, det næste stykke tid og stadig ledige pladser at få. Fiskeriet  kan næsten ikke være bedre. Alle kan være med..

        KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…


blog-thumb1

Ledige pladser i September. - 06-09-2017

           Der er ledige pladser i September. Gå ind på den side der hedder ledige pladser og se den ny opdaterede sejlplan, for de næste 14 dage. Der er masser af sild i Øresund, plus torsk og makrel der imellem.   Her ses en god blandet balje sild , torsk og makrel og på rense brædtet, en række fine makrel.

                 KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Sildefiskeri + andet i september - 27-08-2017

     Sild , Torsk, Makrel, Hornfisk, Sej , Hvilling og diverse fladfisk er hvad september , byder på. Silden er i overtal, men de andre arter er der også. Forsøg at variere dit fiskeri. Der fiskes  over og imellem sildene. Grejvalg, Den lette pirke eller kastestang. Monteres med pirke fra 60-200 gr. og silde/ makrelforfang er det faste valg. Torskeforfang virker ikke i øjeblikket. På billederne ovenfor ses Formand Ole fra Seniorforening i Helsingør, med 5 fine torsk 2 gode makrel og en flok sild. 

                 KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…


blog-thumb1

Tobias 8 År. / +fladfisketur d. 28/08- 17-21. - 23-08-2017

           Tobias på kun 8 år, var med farmand på Øresund forleden. De dystede om hvem der kunne fange den største torsk. Tobias vandt og farmand måtte nøjes med æren som nr. 2. Fisken vejede 5,0 kg og en lidt hård kamp med at få den op af havet. Tror nok Far hjalp lidt til. 

               Sild og torsk er hverdags fiskeri og alle kan være med…

                       knæk og bræk / husk fisketegnet..

        P.S. Fladfisketur d. 28/08  aften med Havstrygeren 17-21 ring og hør nærmere.


blog-thumb1

Øresund i August 2017. - 18-08-2017

Når vejret er med os, kan der skrives om rigtigt stabilt og godt fiskeri. Torsken er der mellem sildene og makrellen kan træffes i de øverste vandlag, hvor den jagter småsild og andet yngel.  Den store tunge pirkestang bliver hjemme i kosteskabet. Vi fisker med det lidt lettere grej, der sagtens kan tåle at fange en pænere torsk, (3- 4 kg). Pirke 60-200 gr. sammen med silde/ makrelforfang. Der fiskes aktivt i alle vandlag.

Mange ledige pladser alle dage, og alle kan være med.

                    KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET..

FISKETEGNET GÆLDER ALLE MELLEM 18-OG 65 ÅR…

 


blog-thumb1

SILD OG TORSK - 12-08-2017

        Super fiskeri nogle dage  og middelmådigt på andre. Højsæson for sild og torsk i mellem sildene + plus makrel hist og her. Torskene er på jagt mellem sildene for tiden. Der fiskes, i alle vanddybder, med små pirke og forfang. Der er god plads, stort set alle dage og alle kan være med.

                 KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

2 Fladfisketure tirs d. 15 og onsd. d. 16 august 1700-2100 - 09-08-2017

        Fladfisketure førstkommende tirsdag og onsdag aften, med havstrygeren. Vi skaffer orm. Turene starter kl. 1700 og slutter kl. 2100. 

       Der er også god plads på resten af ugens dage, til almindelig fisketure efter sild og torsk + makrel…

       knæk og bræk / husk fisketegnet og fladfiskestangen.

                                    20320724


blog-thumb1

Ny facebook side / fishing.dk - 08-08-2017

       Fra i dag kan du se billeder / små videoklip og andet på den nye facebook side. Vi prøver at få de seneste nyheder med, så ofte vi kan.

                                   facebook/FISHING.DK

       I morgen onsdag d. 9 august er der fladfisketur med Arresø fra 17-21 ring og hør nærmere 20320724…

     Sild , torsk, makrel og sej er hverdags fiskeri i. Hanne Berit havde 3 flotte sej forleden på 3,0-3,0 og 3,3 kg. Makrel fanger vi hver dag i øjeblikket og så er det ellers sildefiskeri, blandet med torsk.

                        knæk og bræk / husk fisketegnet…..


blog-thumb1

SILD / TORSK OG MAKREL - 02-08-2017

    Så er de her , Sildene – makrellerne og torskene. De sidste uger med stille vejr, har været med rigtigt godt fiskeri. Makreller op til 800 gram, sild over 200 gram og torsk op til 6 kilo. Det sjove fiskeri er begyndt, hvor der kan være dage, hvor det bare eksploderer med fisk. Sildene er rimeligt nemme at fange, men lidt sværere med torsken og makrellen. Der skal fiskes i alle vandlag, med småt grej og forfang, med o,50-0,60 liner. Få tips af besætningen med grejvalg, De har tit ret. Vis dem din fiskekasse og de peger på det bedste du har. Eller et forslag til, hvad du kan supplere din kasse med. Et besøg i Butikken under dæk, kan vise sig at være et godt trick, til en bedre fangst. 

    Der er god plads de fleste dage og alle kan være med til dette fiskeri.

   Husk at vi også har aftenture efter fladfisk. Ring og hør nærmere.

               KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…