Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

Drivefiskeri efter torsk og sild. - 15-01-2018

      2018 er godt i gang, med nye udfordringer. Vi har været på vandet med Arresø og Havstrygeren, sådan lidt på skift og sammen. Fiskeriet har været af blandet kvalitet, gode og dårlige dage, men ingen dage uden fisk. 10-30-50 torsk pr. dag har været resultaterne de sidste 14 dage. Sild til Dem der ville fange dem, nogle enkelte sejer, 4-5 makrel og et par langer er der også kommet med hjem i fiskeposen. Generelt OK fiskeri efter Årstiden. 

    Drivefiskeri er den form for fiskeri, vi dyrker. Det går ud på at vi finder fiskepladser, hvor vi tror at chancerne er størst, for at alle har chance for at fange fisk. Båden Driver med strømmen og vinden og grejet skal vælges ud fra hvor hurtigt strømmen løber. Typisk kan man altid starte med Pirke i størrelse 150-200 gram, samt forfang i alle afskygninger. Er der sild i området, er det en klar fordel at fiske med silde/makrelforfang. Er der ingen vind eller kun lidt strøm, er den en fordel at fiske med mindre pirke. Fisker Du sild, så hiv dem langsomt op, så torsken har en chance for at få fat i dem. Eller lad dem blive dernede og vent på en evt. torsk. Torskene kan være i alle vandlag og der skal ledes efter dem. Ikke alle fanger de fisk de kommer efter, men hvis du fisker efter de fisk der er muligheder for på dagen, er chancerne for en god dag på Sundet størst.

    Vinterfiskeri er en udfordring i sig selv. Påklædningen skal være tip top. Varme fødder og varme i kroppen, er et krav for at turen bliver en fornøjelse. Surt at skulle sidde i skibets varmeste afkroge og kede sig, mens de andre står og fisker. Så Husk Varmt Tøj.

 Her renses der sild og torsk efter en ok dag på sundet. Der er ledige pladser alle dage.

                                HUSK FISKETEGNET / KNÆK OG BRÆK…


blog-thumb1

GODT NYTÅR !!! 2018 - 31-12-2017

                    GODT NYTÅR TIL ALLE !!!

   Der skal lyde et rigtigt Godt Nytår til alle, gamle som nye kunder. Vi håber at vi i det nye år, kan skaffe Jer nye gode fiskeoplevelser, plus en masse fisk i alle arter.

    De sidste dage i året, lykkedes det at gennemfører alle ture, uden aflysninger. Desværre var det ikke alle, der fangede det de kom efter, men chancerne var der. 3 dage med rimeligt fiskeri og torsk op til 5 kilo.  Den næstsidste dag i året, blev ramt af blæsevejr og blev lidt af en udfordring, hvor fiskeriet var svært og kun få torsk kom med hjem. Lidt søsyge, her og der, men alt i alt tror vi, at alle havde nogle gode fiskedage, med frisk luft og chancen for fisk.

    2018 håber vi på, at i møder friske op til nye fiskeoplevelser. Vi skal gøre hvad vi kan, for at finde frem til de største muligheder og fisk.

      KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET!!!

   P.S. FØRSTE TUR MED HAVSTRYGEREN PÅ TIRS. D. 2. JAN. 9-15.

  


blog-thumb1

Ledige pladser d. 29 og 31. - 27-12-2017

   Ledige pladser Fredag den 29. fra 12-17 og d. 31 fra 8-13. Ring Peter for nærmere info. Vi søger efter Torskene og i dag lykkedes det på turen fra 12-17.    (16 deltagere og 32 torsk), blev det til. Ikke store men brugbare fisk op til 3,5 kilo. Også en portion sild blev det til, så muligheder er der.

          Knæk og Bræk / husk fisketegnet …