Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

7 torsk pr. dag fra 2019 - 16-10-2018

   Så blev det vedtaget, at lystfiskerne kan fange og hjemtage 7 torsk,  (der overholder mindstemålet) fra 1. Januar 2019. Det gælder alle dage hele året. 

   Dette gælder for lystfiskeri i Øresund, Storebælt, Lillebælt og hele den vestlige del af Østersøen. Hvis du tænker, at hvis du fanger mere end de 7 -torsk på dagen, skal du så stoppe fiskeriet. Du må som udgangspunkt fange alle de torsk du kan, og så kan du jo dele overskuddet af fisk med andre deltagere på turen. 

   Vi ville jo helst være fri for disse regler, men vi kan godt være tilfredse med disse nye (kvoter)!!! Der er ikke mange dage på året, hvor vi fanger 7 torsk pr. mand om dagen. Lykkes det, er det jo skønt at opleve, når fiskene er bidevillige.

          P.S. Alle andre arter fisk er udenfor disse regler. (husk mindstemål)

   Vi fanger stadig godt med sild, plus blandede mængder af både torsk og makrel. Såååhhhh…

       KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET OG DET LETTE GREJ TIL SILDEN.


blog-thumb1

Super flotte sild. - 04-10-2018

    På trods af dage med kuling, ser det ikke ud til at silden bliver skræmt væk af det. Dagen efter en hård kuling fra nordvest, var vi på vandet med 3 både. Flotte, store og mange sild til alle. Så mange, at vores tyske gæster, var overvældet over fiskeriet og klappede da vi kom i havn. Køletasker og tønder, fyldt til randen med rensede sild. Enkelte torsk her og der plus  nogle få makrel. Så der er godt sildefiskeri for tiden.

    SØNDAG FORMIDDAG: er der tilbud om en 200 kr,s fisketur med Antares fra 7-12 . Søndag eftermiddag, er der som vanligt, tilbud der gælder børnene. Gratis 1 barn iflg. med 1 betalende voksen. Mange ledige pladser og alle kan være med…Ring for info

                                       20320724…

                     KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…


blog-thumb1

Øresund / Sildetid. - 30-09-2018

   Oktober = Sildetid med blandet fiskeri af torsk og makrel. Mange dage med SUPER fiskeri, og pludselige indslag med torsk og makrel, her og der.

   Den sidste tids blæsevejr, har selvfølgelig givet visse udfordringer, med strøm, grumset vand, bølger, og enkelte dage har det grænset til umuligt fiskeri. Vi har dog gennemført alle fisketure, med overvejende rigtigt godt sildefiskeri. Der er dage hvor vejret, står til den barske side, med vind af kulingsstyrke. Her er vindretningen afgørende for hvor vi kan fiske, og om det kan give et fornuftigt udbytte. Ikke 2 dage er ens. Vejret skifter og vi skifter også fiskepladser, stort set hver dag, alt efter hvor vi tror det bedste fiskeri findes.

   En tur i fredags d. 28. havde vi et hold tyskere med på Havstrygeren. vejrudsigten meldte op til kuling fra nordvest. Tyskerne vil fiske sild, og vindretningen er ikke den bedste. Vi lægger fra kl. 0700, med destination til kobberværket ved Svenskekysten. Vi når frem og konstaterer at strømmen løber med næsten 3 knob. Sildene er der, og vi gør et forsøg.  Der fanges masser af sild fra første minut, på trods af de vanskelige forhold og tyskernes tommel fingre vender opad. SUPER fiskeri / masser af sild til alle og torsk op til 6 kilo plus næsten 30 makreller. 

   Weekenden er forløbet med stort set lige så godt fiskeri, med masser af sild +torsk og makrel.

               KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.