Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

VI SKIFTER EJERE - 13-05-2022

Vi FISHING.DK skifter ejere fra det nuværende, til SPARLYSTFISKERI APS, fra dags dato.
Havstrygeren og Arresø overgår til Spar lystfiskeri, der har hovedsæde i København, hvor også Fyrholm, Skipper, Øby og Sværd hører under og hjemme. Telefon bestillinger og andet kan der stadigt benyttes det samme nr. som hidtil (20320724) (40307544) eller på Spar Lystfiskeris hjemmeside.
ALLE INDGÅEDE AFTALER OM TURE FRA FISHING.DK BLIVER GENNEMFØRT SOM AFTALT. Blot skal der rettes henvendelse til det nye rederi om evt. ændringer eller nye aftaler/ pladsbestillinger. etc.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG TAK FOR MANGE SKØNNE ÅR OG TURE. HILSEN FRA PETER ØLLGAARD


blog-thumb1

TORSKESTOP UDLØBER DEN 1. APRIL - 01-03-2022

Den 1. April udløber det torskestop der blev indført af EU`s fiskeriministre. Så fra 1. april må vi så godt fange og hjemtage 1 torsk pr. person. Som udgangspunkt må du godt fange alle de torsk du kan for sportens skyld, men husk kun 1 torsk i kurven til at tage med hjem. Det er da bedre end ingenting.
For tiden ligger vi mest stille og venter på bedre tider. Der er ikke mange der vil bruge tid tid og penge, på en sejltur, hvor man ikke må have de fisk med hjem man fanger. Forståeligt nok. Vi arrangerer dog ture efter andre arter, såsom fladfisk, sild, sej, hvilling og hvad der ellers kan finde på at bide på grejet. Disse arter er ikke de nemmeste at fange, da de er årstidsbestemt.
Havstrygeren og Arresø havde tur forleden, hvor fiskeriet blev fladfiskeri som udgangspunkt. Arresø havde tur i den, og kunne fortælle at de bedste fangede omkring 25 brugbare flade pr. mand. Havstrygeren havde ikke den samme tur i den, men prøvede så andre muligheder. Holdet havde lavet en lille konkurrence hvor det gjaldt om at fange den første fisk, den længste fisk og den sidste fisk. Alle 3 ting lykkedes til fulde. Længste fisk torsk 65 cm. Udover en masse torsk, der alle blev genudsat, Fangede vi 15-20 flade 10-15 sej og nogle flotte hvillinger.
FRA 1. APRIL ER DET MULIGT AT TAGE UD OG IHVERTFALD TAGE 1 TORSK MED HJEM PER. PERSON..
Pladsbestilling og Info hos Peter på 20320724 eller SMS.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG GREJ TIL FLADFISKETURENE


blog-thumb1

FISKETUR LØRDAG D. 12. FEBRUAR 0800-1400. - 09-02-2022

Vi forsøger med en tur igen på lørdag d. 12. februar med Arresø fra Helsingør havn.
Fiskeriet bliver efter Sild og fladfisk. Torsken er jo fredet i øjeblikket, så vi må prøve efter andre arter. Der er foreløbigt kun 8 tilmeldt, så vi mangler lige et par stykker til. Pris for turen bliver 350,. kr. incl. 1 bakke orm til fladfiskeriet.
VEL MØDT / HUSK FISKETEGNET PLUS FORFANG TIL SILD OG FLADE.