Fangstrapporter

blog-thumb1

LEDIGE PLADSER - 16-06-2019

Der er ledige pladser på Arresø I morgen 0800-1400
Og tirsdag også Arresø fra 1700 til 2100 efter fladfisk.
God plads begge dage.
Pladsbestilling hos Peter 20320724
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…


blog-thumb1

Ledige Pladser til fladfisk på søndag - 30-05-2019

Arresø har ledige pladser, søndag d. 2 juni 1200-1700 til en fladfisketur.
Så bestil plads hos Peter 20320724.
Husk også fladfisketur. d. 12 Juni. Også Arresø kl. 17-21.
Bestil plads hos Peter 20320724

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Fladfisketur med Arresø D. 12 Juni - 26-05-2019

Fladfisketur med Arresø onsdag den 12 juni kl 17-21
Vi fanger rigtig godt med fladfisk for tiden 10-20-30 flade pr deltager, er ikke umuligt. Skrubber, isinger og rødspætter er dem der er flest af og selv børnene kan fange fladfisk. I dag havde vi på Havstrygeren, valgt at eftermiddagssturen skulle prøves med fladfisk. Næsten 200 af slagsen fik vi fisket op af Øresunds vand. Og alle, selv børnene fangede fisk.
Husk at Du/I kan starte fladfisketur op, hvis I kan samle 10 personer. Enten som dag eller aftenture.
Vi prøver at starte flere aftenture op i fremtiden, hvis der bliver interesse for det.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Øresund / fladfisk- torsk- makrel - 22-05-2019

Så har vi fået skibene hjem, serviceret synet og repareret til den forestående sæson. Der bliver for tiden fisket efter torsk og fladfisk i det omfang det kan lade sig gøre.
Fladfiskeriet er ganske godt for tiden. Det er ikke umuligt at fange en god portion af dem. Den sidste tur med Hvidovre Sport gav omkring 350 stk. Heraf var de fleste rødspætter op til knapt kiloet. De skrappeste fangede 20-30 fladfisk på turen.
Torskene er lidt mere flyvske og nogen dage er de ganske svære at få til at bide. Det bliver sikkert bedre og mere stabilt.
Der går rygter om makrelfangster, både i Isefjorden og på den Nordsjællandske kyst, så mon ikke der snart kommer meldinger om et mere stabilt makrelfiskeri. Vi har Arresø klar til opgaven / makrelture med fodermaskine, hvor fiskeriet udelukkende handler om makrelfiskeri, med kastestænger og små blink / ophængere / propfiskeri. Vi holder øje med makrellerne og I er velkommen til at ringe for info hos Peter 20320724.
Husk 8-10 mand/damer starter en tur efter de fisk, man godt kunne tænke sig at fiske efter. På almindelige dag og aftenture, fiskes der efter de fisk, der giver det bedste udbytte.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

MED STOR SORG / DØDSFALD - 30-04-2019

Det er med stor sorg, at meddele vores faste mand (REXE) C.E. Sørensen ikke er her mere. REXE var hans kaldenavn og var fast mand på ARRESØ i mere end 20 år. Han vil være savnet i fremtiden. REXE sov stille og pludseligt ind uden forudgående varsel. REXE bisættes fra Kapellet i Helsingør fredag d. 3 Maj kl. 1230. For senere at blive stedt til hvile på Øresund, hvor han har tilbragt det meste af sit liv.
ÆRET VÆRE HANS MINDE………………………………


blog-thumb1

GOD PÅSKE - 20-04-2019

God påske til alle.
Vi har Havstrygeren på værft i Gilleleje, for det årlige eftersyn og sommerklargøring. I mellemtiden sejler Arresø og Antares turene.
Der er ledige pladser mandag , tirsdag, onsdag. Se under de ledige pladser
andet steds her på hjemmesiden. Torsk i blandede mængder for tiden.
Hornfisken er ved at være her. Og når vi hører rygter om godt fiskeri,
forsøger vi os med dem.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Torsk i april. (hornfisk???) - 05-04-2019

April, en stille måned , med masser af ledige pladser. Vi benytter lejligheden til at sende skibene en tur på land, for det årlige eftersyn. Havstrygeren i næste uge i Gilleleje. Hvis man har lyst til at se skibet på land, kan man jo kigge forbi.
Her bliver der repareret og malet.
April er også måneden hvor sildene forlader os. De vender tilbage sidst i Juli og først i august. Torskene er her stadig. I dag en tur fra 9-14. Havstrygeren og Kørestols brugere, med hjælpere skulle prøve lykken med fiskepinden. 20-25 torsk, fandt vej op i kurvene, plus en del tabte fisk. Nogle sejer, hvillinger og sild var der osse , men ikke mange. hornfisken er på vej her i april. Ingen ved hvornår, men pludselig er den her. Sidste år midt i April. —- I år?????
Ledige pladser her lørdag, søndag…
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

FISKERIET SKIFTER - 19-03-2019

Det bliver varmere og varmere. Vandtemperaturen og lufttemperaturen stiger lidt hver dag.. Foråret nærmer sig og fiskene skifter taktik. Når de er færdige med gydeperioden i slutningen af Marts, er det tid til at torsken går på jagt efter noget at spise. På det lave vand myldrer det snart med orm og krabber, som er et godt måltid for torsken. Små pirke og ophængere kan være et godt valg at have med på din næste fisketur. Plus en pose diverse madding. Orm, Sildestrimler og hvad der ellers findes på markedet. Sildene kan med lidt held godt fanges derude endnu. Prøv det blandede fiskeri og lad de store pirke blive hjemme i kosteskabet. Spørg gerne ombord på skibet, hvad det evt. bedste grej til dagen kunne være. . Fiskeriet for tiden er lidt blandet. Nogle fanger pænt med fisk og andre næsten ingenting. Der skal arbejdes for sagen, med mange forskellige sammensætninger af diverse farver af pirke og forfang.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET……


blog-thumb1

FORÅR eller hvad ??? - 25-02-2019

Bliver det forår allerede???. Temperaturer over 10 grader i februar. Det virker som om at fiskene tror der er gang i foråret. De bider næsten på hvad som helst, vi sænker ned til dem. Mange af de små torsk vi fanger er sprængfyldt med moden rogn, der næsten er klar til at blive gydt. Andre af fiskene er fyldt med krabber og orm fra det lave vand. Weekenden har været helt i top med mange stegetorsk op til godt 4 kilo. Næsten hver dag fanger vi fladfisk der også er i bidehumør.
Lad det endelig fortsætte, både det smukke forårs vejr og fiskeriet, som vi bestemt ikke kan klage over. Det kan jo hurtigt skifte. Vejr og vind /strøm styrer fiskenes færden og lyst til at bide.
Jennifer her på billedet fangede den største her i weekenden på 4,15 kg. Så damerne og børnene kan også være med.
KNÆK OG BRÆK /HUSK FISKETEGNET OG FORÅRSHUMØRET…


blog-thumb1

LEDIGE PLADSER OG TILBUD - 21-02-2019

Der er ledige pladser alle dage (se nærmere under ledige pladser her på siden).
Plus et tilbud. De næste 3 dage kan der bestilles plads til 2 børn, hvoraf det ene barn er gratis. Husk at Søndag eftermiddag er barnet i følge med en voksen også gratis,
Fiskeriet er stadig ok og godt. Det er mange år siden, vi har fanget så mange torsk. Vi håber det fortsætter.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…..