Fangstrapporter

blog-thumb1

Torsk i april. (hornfisk???) - 05-04-2019

April, en stille måned , med masser af ledige pladser. Vi benytter lejligheden til at sende skibene en tur på land, for det årlige eftersyn. Havstrygeren i næste uge i Gilleleje. Hvis man har lyst til at se skibet på land, kan man jo kigge forbi.
Her bliver der repareret og malet.
April er også måneden hvor sildene forlader os. De vender tilbage sidst i Juli og først i august. Torskene er her stadig. I dag en tur fra 9-14. Havstrygeren og Kørestols brugere, med hjælpere skulle prøve lykken med fiskepinden. 20-25 torsk, fandt vej op i kurvene, plus en del tabte fisk. Nogle sejer, hvillinger og sild var der osse , men ikke mange. hornfisken er på vej her i april. Ingen ved hvornår, men pludselig er den her. Sidste år midt i April. —- I år?????
Ledige pladser her lørdag, søndag…
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

FISKERIET SKIFTER - 19-03-2019

Det bliver varmere og varmere. Vandtemperaturen og lufttemperaturen stiger lidt hver dag.. Foråret nærmer sig og fiskene skifter taktik. Når de er færdige med gydeperioden i slutningen af Marts, er det tid til at torsken går på jagt efter noget at spise. På det lave vand myldrer det snart med orm og krabber, som er et godt måltid for torsken. Små pirke og ophængere kan være et godt valg at have med på din næste fisketur. Plus en pose diverse madding. Orm, Sildestrimler og hvad der ellers findes på markedet. Sildene kan med lidt held godt fanges derude endnu. Prøv det blandede fiskeri og lad de store pirke blive hjemme i kosteskabet. Spørg gerne ombord på skibet, hvad det evt. bedste grej til dagen kunne være. . Fiskeriet for tiden er lidt blandet. Nogle fanger pænt med fisk og andre næsten ingenting. Der skal arbejdes for sagen, med mange forskellige sammensætninger af diverse farver af pirke og forfang.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET……


blog-thumb1

FORÅR eller hvad ??? - 25-02-2019

Bliver det forår allerede???. Temperaturer over 10 grader i februar. Det virker som om at fiskene tror der er gang i foråret. De bider næsten på hvad som helst, vi sænker ned til dem. Mange af de små torsk vi fanger er sprængfyldt med moden rogn, der næsten er klar til at blive gydt. Andre af fiskene er fyldt med krabber og orm fra det lave vand. Weekenden har været helt i top med mange stegetorsk op til godt 4 kilo. Næsten hver dag fanger vi fladfisk der også er i bidehumør.
Lad det endelig fortsætte, både det smukke forårs vejr og fiskeriet, som vi bestemt ikke kan klage over. Det kan jo hurtigt skifte. Vejr og vind /strøm styrer fiskenes færden og lyst til at bide.
Jennifer her på billedet fangede den største her i weekenden på 4,15 kg. Så damerne og børnene kan også være med.
KNÆK OG BRÆK /HUSK FISKETEGNET OG FORÅRSHUMØRET…


blog-thumb1

LEDIGE PLADSER OG TILBUD - 21-02-2019

Der er ledige pladser alle dage (se nærmere under ledige pladser her på siden).
Plus et tilbud. De næste 3 dage kan der bestilles plads til 2 børn, hvoraf det ene barn er gratis. Husk at Søndag eftermiddag er barnet i følge med en voksen også gratis,
Fiskeriet er stadig ok og godt. Det er mange år siden, vi har fanget så mange torsk. Vi håber det fortsætter.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…..


blog-thumb1

Små, men mange torsk - 18-02-2019

Fiskeriet fortsætter. Torskene er ikke store. Til gengæld er der nogle dage, mange af dem. Stegetorsk 1-3 kilo, hist og her og alle vegne. Mangen en lystfisker fanger sig den nye kvote af torsk (7 stk.) sorterer og deler med kammeraterne, der ikke har fanget så mange. Året har indtil videre, været helt fantastisk. Mange dage med super fiskeri. Kan vejret arte sig, skulle der være store muligheder for at fiskeriet kan fortsætte. De rigtigt store torsk har vi ikke set noget til, men eksemplarer op til knapt 7 kilo er der blevet fanget.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET….


blog-thumb1

Vinterferietilbud - 08-02-2019

Bestil plads til 1 voksen + 2 børn under 15 år/ det ene barn er gratis.. ring for info hos Peter 20320724. gælder hele vinterferien
Fiskeriet har været rigtigt godt, også i dag, kunne vi sende folk hjem med torsk i stort set alle poser. Nogle med 7 torsk og andre kun med et par stykker.
Vi håber det fortsætter, både med fiskeriet og det fine fiskevejr.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

Igen Superfiskeri /Øresund - 03-02-2019

Ingen Kæmpetorsk, men masser af mindre i størrelser fra 1-4 kilo- Igen i dag kunne vi på Havstrygeren prale af superfiskeri. Næsten 200 torsk over hele dagen, fanget på små pirke 75-200 gram og små gummidyrs forfang. Alle kan være med i dette fiskeri. Kun vejret kan sætte begrænsninger. Ledige pladser Tirsdag og resten af ugen.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

MANGE TORSK I ØRESUND - 25-01-2019

Ledige pladser i morgen tidlig med Antares 7-12.
Fiskeriet kører på skinner for tiden. Ingen ved hvor længe, men alle fanger fisk for tiden. Største torsk i dag 4,6 kilo på Havstrygeren, og rigtigt mange torsk at tage med hjem. (Husk de nye regler 7 torsk pr.person pr. dag) Ring Peter 20320724… KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET..


blog-thumb1

Super fiskeri - 19-01-2019

Det går strygende med fiskeriet for tiden. Igen i dag , Super godt fiskeri, med torsk til alle. Mange torsk blev målt og vejet, gemt og genudsat. Stort set fra første dyp var der bidefisk og flex på stængerne.
Det kan jo hurtigt skifte med fiskeriets kvaliteter, men lige nu går det faktisk supergodt. Størrelsen varierer, men de fleste ligger fra 1 kg til godt 3 kilo.
Husk de nye regler . 7 torsk må hjemtages pr. mand pr. dag. Og husk nu fisketegnet når du/I tager jer sammen til en Tur på Øresund. Ledige pladser hver dag. KNÆK OG BRÆK.


blog-thumb1

Torsk I Øresund - 16-01-2019

Der er stadig torsk at fange I Øresund. På trods af diverse kulinger og storme her og der. Starten af Januar har bestemt været noget af det bedste fiskeri vi har haft længe. I går tirsdag, blev lidt svær, men alligevel fangede de bedste, dog 3-4 torsk og en portion sild i tilgift. Ikke store torsk, men brugbare fisk op til knapt 3 kg.. Lidt mere stabilt vejr, skal jo nok få fiskene til at samle sig igen.
DER ER LEDIGE PLADSER ALLE DAGE/ RING FOR INFO HOS PETER.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.