Fangstrapporter

blog-thumb1

Vinterferietilbud - 08-02-2019

Bestil plads til 1 voksen + 2 børn under 15 år/ det ene barn er gratis.. ring for info hos Peter 20320724. gælder hele vinterferien
Fiskeriet har været rigtigt godt, også i dag, kunne vi sende folk hjem med torsk i stort set alle poser. Nogle med 7 torsk og andre kun med et par stykker.
Vi håber det fortsætter, både med fiskeriet og det fine fiskevejr.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

Igen Superfiskeri /Øresund - 03-02-2019

Ingen Kæmpetorsk, men masser af mindre i størrelser fra 1-4 kilo- Igen i dag kunne vi på Havstrygeren prale af superfiskeri. Næsten 200 torsk over hele dagen, fanget på små pirke 75-200 gram og små gummidyrs forfang. Alle kan være med i dette fiskeri. Kun vejret kan sætte begrænsninger. Ledige pladser Tirsdag og resten af ugen.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

MANGE TORSK I ØRESUND - 25-01-2019

Ledige pladser i morgen tidlig med Antares 7-12.
Fiskeriet kører på skinner for tiden. Ingen ved hvor længe, men alle fanger fisk for tiden. Største torsk i dag 4,6 kilo på Havstrygeren, og rigtigt mange torsk at tage med hjem. (Husk de nye regler 7 torsk pr.person pr. dag) Ring Peter 20320724… KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET..


blog-thumb1

Super fiskeri - 19-01-2019

Det går strygende med fiskeriet for tiden. Igen i dag , Super godt fiskeri, med torsk til alle. Mange torsk blev målt og vejet, gemt og genudsat. Stort set fra første dyp var der bidefisk og flex på stængerne.
Det kan jo hurtigt skifte med fiskeriets kvaliteter, men lige nu går det faktisk supergodt. Størrelsen varierer, men de fleste ligger fra 1 kg til godt 3 kilo.
Husk de nye regler . 7 torsk må hjemtages pr. mand pr. dag. Og husk nu fisketegnet når du/I tager jer sammen til en Tur på Øresund. Ledige pladser hver dag. KNÆK OG BRÆK.


blog-thumb1

Torsk I Øresund - 16-01-2019

Der er stadig torsk at fange I Øresund. På trods af diverse kulinger og storme her og der. Starten af Januar har bestemt været noget af det bedste fiskeri vi har haft længe. I går tirsdag, blev lidt svær, men alligevel fangede de bedste, dog 3-4 torsk og en portion sild i tilgift. Ikke store torsk, men brugbare fisk op til knapt 3 kg.. Lidt mere stabilt vejr, skal jo nok få fiskene til at samle sig igen.
DER ER LEDIGE PLADSER ALLE DAGE/ RING FOR INFO HOS PETER.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

SIKKE EN DAG PÅ SUNDET… - 06-01-2019

Torskene vågnede sandelig op i dag, og gik til biddet. Forrygende fiskeri, hvor alle fangede torsk. Nogle fangede endda flere end de nye kvoter på 7 torsk pr.mand pr.dag tilskriver os. Mange torsk blev genudsat og næsten alle havde deres 7 torsk med hjem. Alle mand fangede fisk, selv børnene kunne være med, plus lidt hjælp fra forældrerne.
Torsk op til 5 kilo, men de fleste mellem 1 og 3 kilo. Ekstra præmie ved dette super fiskeri var, at der er kommet torsk til Øresund med fin rogn.
Vi håber at det fortsætter, så vi kan sende flere hjem med en god oplevelse om, at der også findes dage hvor fiskene myldrer op af havet.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET …Ledige pladser / hver dag.


blog-thumb1

Årets første Tur - 04-01-2019

Havstrygeren har været på vandet  idag, med 21 deltagere på årets første tur. Fiskeriet blev startet efter 20 min. sejlads. Første træk gav 7-8 brugbare torsk plus et par genudsættere.  15-17 m vanddybde og små pirke. Forfang i alle afskygninger viste sig at være en god fiskefidus i dag. De første 2 timer var fiskeriet ikke til at klage over. Torsk op til 3 kg og hvis vi kunne dele dem pænt, ville der blive 2 til hver.

Som ved et trylleslag skifter fiskeriet  fra ganske godt til ganske dårligt og resten af dagen bliver der kun fanget ca. 10 torsk mere. Alt i alt en godkendt tur på trods af den skiftende  fangst. Der er god plads alle dage. Så ring og hør nærmere hos Peter

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG GREJ TIL LIDT AF HVERT.


blog-thumb1

- 31-12-2018

Elida Havfiskeri`s 3 både i Helsingør
Antares / Havstrygeren Og Arresø

Lidt startvanskeligheder efter et nedbrud her på fangstrapporterne. Vi Ønsker Alle et Godt Nytår og Velkommen til 2019 til nye fiskeoplevelser. Juleugen blev fiskemæssigt rigtig god, med et snit på flere gode torsk pr. mand. Ikke alle fangede fisk, men fint nytårsfiskeri på alle turene. Vi glæder os til at se Jer i det nye år. KNÆK OG BRÆK..


blog-thumb1

GODT NYTÅR TIL ALLE - 30-12-2018

Herfra Elida Havfiskeri, vil vi gerne ønske alle et rigtigt godt Nytår. 


blog-thumb1

Nytår - 30-12-2018

Nytårstork!