Fangstrapporter

blog-thumb1

fISKETURENE ER I GANG IGEN. - 29-06-2020

Så er vi godt igang med fisketurene på Øresund. Vi fisker efter torsk og hvad Øresund ellers kan byde på. Fladfisk, makrel og blandede andre arter.
Arresø lægger ud med en makreltur fra Helsingør søndag d. 12 juli , hvor der er gang i chum maskinerne. Disse skulle gerne lokke makrellerne hen til skibet, hvor de så kan fanges med små blink/ophængere eller på propfiskeri med silde/makrelstrimler på. Turen starter kl 0600-1200 pris 350 kr incl. madding til maskinerne.
Onsdag d. 15 juli, ligeledes en makreltur med Arresø fra kl 1700-2200 til samme pris.
Der sejles hver dag efter hvad Øresund ellers kan byde på af torsk, fladfisk. ring og hør nærmere på 20320724 hos Peter.
De sidste ture har givet fra 3-5 tork til de bedst fangende og enkelte makrel her og der.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG HOLD AFSTAND


blog-thumb1

NYE TIDER / NYE RETNINGSLINIER. - 03-06-2020

Så er det ved at være tid til at finde fiskestangen frem af gemmerne. Få den sprittet af, ringe og bestille en eller flere fisketure på 20320724 hos peter.
Vi forventer at myndighederne åbner så meget op , fra mandag den 8. juni, at vi kan forsamles mere end 30 personer, på bådene. Det handler dog fortsat om at holde afstand til hinanden. Man møder ikke op med sygdomstegn, såsom hoste, snue, feber og andre, svage tegn på sygdom. Vi må passe godt på hinanden. Vi starter 8. Juni med en gratis fisketur. Ring til Peter og hør nærmere. vi fisker efter hvad Øresund byder på Torsk (5 stk pr. mand pr. dag). Evt. Makrel og hvis du har madding med, chancer for fladfisk.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG VÆR RASKE OG FRISKE..


blog-thumb1

SEJLADSEN ER INDSTILLET. - 19-03-2020

DESVÆRRE ER VI NØDSAGET TIL AT INDSTILLE AL SEJLADS, INDTIL VIDERE.
Ring gerne til Peter på 20320724 for INFO og sidste nyt.
Vi melder ud her, når der er nyt fra det offentlige.

KNÆK OG BRÆK / PAS PÅ JER SELV OG ANDRE DERUDE


blog-thumb1

SIDSTE NYT MARTS 2020 - 15-03-2020

ET HÅRDT LIV FOR SØENS FOLK..
Fiskekvoter, Coronavirus og blæsevejr er de udfordringer vi slås med i hverdagen. Vi sejler som udgangspunkt som normalt og i er velkomne til at ringe til Peter på 20320724 for information.
Selvfølgelig skal vi passe på hinanden og holde afstand, hilse på afstand samt det vigtigste ikke at møde op på en fisketur med diverse forkølelser plus andre ikke forklarede sygdomme. Sund fornuft skal være i forreste række.
Det er endnu ikke forbudt at tage på fisketur og i går Lørdag var vi på havet med Arresø og Havstrygeren, hvor vi fiskede en portion torsk og en hel del gode sild.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG DET GODE HELBRED


blog-thumb1

ØRESUND I MARTS - 09-03-2020

Vi går imod lysere tider, i mere end 1 forstand. Mange flere lyse timer, til at dyrke den friske sunde hobby, det er at fiske sine egne fisk. Kvoterne siger at her i Marts, må du hjemtage 2 torsk pr. person pr. dag og det er faktisk de fleste dage rimeligt nemt. Den anden lyse side af sagen, er at fra 1. April, må der så fanges hele 5 torsk pr. mand pr. dag. Så det lysner også i fiskeriet.
Havstrygeren og Arresø har været på Øresund, stort set hele den forgangne uge, med ganske godt fiskeri på de fleste ture. I dag havde vi på Havstrygeren oven i købet et særdeles godt sildefiskeri, hvor de bedst fangende havde omkring et halvt hundrede fine sild med hjem i posen. Plus de 2 torsk.
Der er ledige pladser alle dage.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET….


blog-thumb1

MANGE SMÅ TORSK I ØRESUND - 27-02-2020

Det går de fleste dage ganske godt med fiskeriet af små torsk. Hvor lille er en lille torsk og hvor stor er en stor torsk. Det kommer lidt an på hvilke øjne der ser. De torsk vi fanger i øjeblikket er vel i manges øjne en ok størrelse. Op til rundt 4 kilo.
Havstrygeren og Arresø har været på Øresund nogle gange her den sidste tid . Det har været nemt at fange de kvotelagte 2 torsk pr. mand pr. dag, til de fleste. Det er jo tilladt at fange alle de fisk du kan for sportens skyld og så sortere de 2 bedste fra i løbet af turen.
Amalie her på billedet, var glad for sin største torsk hidtil. og en del blev genudsat.
Havstrygeren havde fisketur i onsdags, med 23 deltagere. Resultat ca. 80 torsk blev der fanget og langt de fleste genudsat. Største 3,9 kilo.
Kan vi få ordnede vejrforhold med svage vind, er fiskeriet ikke så tosset endda.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

FEBRUAR FISKERI - 31-01-2020

Så tager vi hul på Februar 2020. Der er godt nok surt at skulle sejle på Øresund, med den viden om at vi kun må fange sølle 2 torsk pr. mand pr. dag. Der er mange torsk i Øresund for tiden. Skal vi tage de positive briller på, er lystfiskeriet jo et samspil af både fiskeriet og den naturoplevelse der er at forbinde med en tur på Havet. Frisk luft og samværet med andre ligesindede, der vil slappe af med hobbyen.
Vi håber at i fortsat vil tage på fisketur for turens skyld og nyde det at fange nogen torsk / sortere dem fra der skal sorteres fra og så tage de 2 bedste med hjem til en god ret fisk. Vi ses derude…..

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…kONTROLLEN HOLDER ØJE….


blog-thumb1

Februar – Marts fiskeri - 23-01-2020

5 Torsk må der fiskes pr. deltager pr. dag i resten af Januar. Og det går faktisk rimeligt godt med det fiskeri for tiden.
Februar og Marts må der hjemtages 2 torsk pr. deltager pr.dag. Men husk du må fanges alle de torsk du kan på turen og så dele dem med andre, eller genudsætte dem pænt igen. PUT AND TAKE fiskeri kan vi kalde det for.
Muligheden for at fange fladfisk er der jo altid. Det kræver blot at du har orm og fladfiskeforfang med. Husk torsk spiser også orm.
Prøv at variere dit fiskeri, med blandede farver, størrelser af pirke og diverse typer forfang. Intet må være uprøvet på turen.

Ring for Info og pladsbestilling hos Peter  på 2032074…

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Torsk i Januar 2020 - 12-01-2020

Året er startet med et par gode dage og et par middelmådige dage. 2-4 torsk til de bedst fangende og et par ture hvor de fleste kunne hjemtage kvoten for lystfiskerfangede torsk (5 stk.)
Enkelte fisk over de 10 kilo er blevet fanget på andre lystfiskerbåde: Så kan vi få vejret / strømmen til at falde til ro, kunne der i løbet af nogle dage godt være chancer for et mere stabilt fiskeri.
Vi ses derude / ledige pladser alle dage.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

GODT NYTÅR TIL ALLE I 2020. - 31-12-2019

Alle I kære Lyst og Sportsfiskere rundt omkring i landet, må have et rigtigt godt Nytår i 2020, med ønske om at vi kan få mange gode ture i det nye år.
Vi håber at vi snart kan slippe for de restriktioner med kvoter for lystfiskeriet.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET