Fangstrapporter

blog-thumb1

MULIG GENÅBNING FOR LYSTFISKERIET - 24-02-2021

HEJ alle derude. Her til formiddag har regeringen meldt en genåbning af visse dele af samfundet. Vi undersøger sagen om det nye forsamlingsforbud på 25 også bliver gældende for lystfiskeriet.
Som beskrevet bliver forsamlings forbuddet hævet for kulturinstitutioner, samt udendørs foreningsliv og idræts aktiviteter. Vi håber lyst og sportsfiskeriet bliver og er omfattet af de nye meldinger.
Som sagt vi undersøger sagen med de relevante myndigheder og vender tilbage med nye meldinger her og på face book, så snart vi ved mere.

P.S. Vi må have tålmodighed og pas på Jer selv og andre.
KNÆK OG BRÆK


blog-thumb1

GODT NYTÅR - 30-12-2020

En sidste 2020 fiske hilsen og et RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE JER,
derude i det ganske land.
Med alle 3 både på vandet i dag (Øresund). Kunne vi med et rigtigt godt resultat til alle deltagere. Hvilket jo vil sige, max 8 gæster pr. båd, sige godt nytår til dem.
Arresø og Antares meldte om rimeligt godt torskefiskeri og Havstrygeren kunne melde om et godt fiskeri af en hel del sejer i 1-2 kilos klassen.
Største torsk blev på rundt 3 kilo, så den næstsidste dag på året blev en god oplevelse for alle deltagere.
Må 2021 blive det år hvor vi alle kan mødes uden at skulle passe på hvad og hvor tæt vi er på hinanden.
Billedet viser Emil med 2 fine sej på ca 1,5 kilo.

GODT NYTÅR TIL ALLE / KNÆK OG BRÆK…


blog-thumb1

GOD JUL TIL ALLE. - 17-12-2020

Fiske information, har vi desværre ikke så meget af for tiden. Men en RIGTIG GOD JUL kan vi da i hvert fald sende til Jer alle derude i mørket..
Mørkt og træls med alt det smitte. Vi må gøre en indsats der kan få det Corona -monster til at fordufte. Vi vil jo så gerne dyrke vores hobby, med en masse gode fisketimer og oplevelser på havet ( Øresund). Så længe , HAM CORONA hærger i samfundet, ligger vi stort set stille. Enkelte ture med 8 personer er det dog blevet til. Forsamlingsforbuddet tillader ikke at vi må være mere end 10 i alt 8+2 til at sejle båden. Er der nogen der brænder efter at komme ud at fiske, kan det lade sig gøre at leje en hel båd for 4500 kr. i 6 timer. vi sejler ikke ikke med løs tilmelding, men kun leje af hele skibet, med max 8 personer.
Ring til Peter for INFO på 20320724 og få en sludder med ham.

PAS NU GODT PÅ HINANDEN OG UNDGÅ SMITTE. Overhold nu de retnings linjer der givet fra myndighederne og lad os komme igang med det vi syntes er det skønneste i verden, vores Hobby.

PØJ-PØJ-PØJ DERUDE OG EN RIGTIG GLÆDELIG JUL-


blog-thumb1

MANGE SILD / ØRESUND - 10-10-2020

Der er mange sild at fange til middagsbordene for tiden. De bedste fanger 200.- 300 af slagsen på dagsbasis. Mange af dem er fine flotte størrelser på 150-300 gram, der kan bruges både til at ryge, grille, stege, lægge til krydder eller saltsild. listen er lang. Søg opskrifter på nettet .
Torskene og makrellen er sjældne nu om dage, men vi håber der kommer mere gang i torskene den næste tid.
Vi har en Fladfisketur med Havstrygeren den 18 Oktober, hvor vi prøver at fravriste Øresund både Skrubber , Isinger og Rødspætter. Tilmelding hos Peter på 20320724. hvis du selv skaffer orm / madding bedes fortælle dette ved bestilling af pladser.
Husk at bådene sejler fra Helsingør og der er ledige pladser stort set alle dage. Se her på hjemmesiden under ledige pladser.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

SILDETID I ØRESUND - 30-09-2020

Sildende har overtaget Øresund for tiden, med enkelte indslag af torsk, hvilling og makrel. Tunfiskene hopper og springer stadig derude på sundet. Store Tunfisk har terroriseret de Øresundske vande, i de sidste måneder, hvor de har jagtet både makrel og sild. Imponerende store fisk i 200-300 kilos klassen, har brudt vandoverfladen adskillige gange hver dag i hele sidste uge. Glæde og overraskelse over at se disse store dyr, være gæster i vore farvande.
Men som sagt det er sildetid. Alle kan være med, unge som ældre. Kun vejret kan sætte en stopper for en god fisketur.
Bestil tid hos Peter på 20320724. Ledige pladser stort set alle dage.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG SILDEGREJET…


blog-thumb1

Silde og makreltid i september. 2020 - 26-08-2020

Velkommen til alle nye deltagere, her på vores hjemmeside. Vi skriver her om de aktuelle nyheder om vores gøren og laden udi fiskeriet.
Andetsteds her på hjemmesiden, kan I se årets gang og fiskeri, efter årstidens fisk. Sild i efteråret / Hornfisk i april/ maj / makrelfiskeri fra midt juni og hele efteråret. Torsk findes i Øresund hele Året i større eller mindre grad. Vejr og vind styrer fiskeriet gennem året. Der findes jo som altid super duper gode fiskedage, dage hvor fiskeriet går godt men ikke prangende og så nogle dage hvor fiskene absolut ikke er i bidehumør. Ingen dage er ens på Øresund. Vejret og strømme skifter fra den ene dag til den anden.
I disse dage fisker vi efter makrel, sild og de torsk der kommer forbi. De gode makrelture giver op til 10-20-30-40 makreller pr. mand. Andre ture har givet en god portion sild og torsk her og der. Der bestilles pladser hos Peter på 20320724 og se efter ledige pladser her på hjemmesiden, under ledige pladser..
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG MAKRELGREJET


blog-thumb1

SILDETID, MED MAKREL OG TORSK - 21-08-2020

Sildetid fra nu af og de næste måneder. Havstrygeren og Antares sejler primært efter og dyrker drivefiskeri i sildestimerne. I disse sildestimer, træffes også både makrel og torsk.
Arresø er indrettet til at fiske, på udvalgte datoer, målrettet efter makrel. Der lægges duftspor ud og fiskes med småt grej, prop, special forfang og silde strimler. Hør Skipper og besætning om tips og tricks. Pirkegrej duer ikke til dette fiskeri. Her på hjemmesiden kigger du under ledige pladser. scroller ned over sejladsplanen og finder de datoer, hvor der står makreltur. Ring derefter til Peter og meld dig til.
Det gælder også til de alkmindelige drivefisketure TLF: 20320724.
Sildene er her , makrellerne er her, og torskene har været her hele tiden.
VI STARTER FLAD FISKETURE OP HER PÅ HJEMMESIDEN. Ligeledes under de ledige pladser, Hold øje der og se efter fladfisketure.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET. OG DET LETTE GREJ TIL MAKRELFISKERIET…

P.S. Arresø har Makreltur d. 23. aug. 1200-1700 Ring peter og hør om pladser….


blog-thumb1

ØRESUND I AUGUST - 10-08-2020

Sildene er her i fornuftige størrelser. Makrel og torsk dukker op på krogene, ved fiskeri mellem sildene, Det er bare at løfte telefonen til øret og få bestilt din næste fisketur.
Havstrygeren kunne prale af en gylden halv time, hvor torskene bare bed på stort set alt, hvad der bevægede sig. 2-3-4-5 torsk ad gangen. Næsten 80 stk af slagsen på ca 30 minutter. Så var de væk igen. Fiskeriet kan sagtens eksplodere. Når sildene er der , findes også andre fisk der lever af at spise sildene.
Christina og Christoffer her var på deres første fisketur nogensinde. 10 torsk tilsammen og en del flotte sild blev debut turens resultat. Så det er nok ikke den sidste tur De skal på.

Arresø har makrelture den 13 aug. fra kl. 1700 og igen den 16 aug. fra kl. 0700-1200. Bemærk at der fiskes kun efter makrel, med små blink / forfang, Prop med specialforfang og sildestrimler. Kastestangen er den bedste at fiske med. Den stive pirkestang er IKKE noget godt valg at have med.

Knæk og bræk / husk fisketegnet og det lette grej til makrellerne


blog-thumb1

Makrel og Sild - 03-08-2020

Både makrellen og Silden er ved at holde sit indtog, på de vante pladser i Øresund i disse dage. Det er ikke kun bådene med chum maskiner og lokkemidler, der fanger makrellerne. Også Drivefiskebådene kan nu være med på fiskeri af godt med makrel. Havstrygeren havde i går søndag en super dag med ca. 50 makreller til den bedst fangende deltager. En far og søn, kunne prale af hele 42 stk af slagsen. Størrelser fra 250 til godt 600 gram. Sammenlagt vel op omkring 400 makrel på dagen.

Sildene er der i blandede størrelser og der bliver flere og flere dag for dag. I dag havde vi pensionistforeningen fra Helsingør med på dagens fiskeri. Desværre var der søgang hvor fiskeriet foregik i går og vi måtte fortrække til andre fiskepladser, hvor resultatet af dagens fiskeri ikke kunne stå mål med det gode resultat i går. Flot vejr, men skidt fiskeri.

Når vejret arter sig og vi kan komme de rigtige steder hen. Er fiskeriet ikke så tosset endda.

KNÆK OG BRÆK /HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

MENS VI VENTER PÅ SILDENDE - 24-07-2020

Vi ved at når sildende, gør sit indtog i de indre danske farvande. Er der mange andre arter af fisk der følger dem. Såsom makrel , torsk ,sej og sågar i de senere år også store tunfisk. Tunfisk er dog totalt fredet fra fiskeri, men er dog et imponerende skue når de kommer til overfladen, i deres jagt på makrel og sild.
Mens vi venter bruger vi tiden på at fiske efter de torsk, der trods alt er i Øresund. Der er rigtig mange, ganske små torsk, som desværre lige skal have et par år mere på bagen for at vokse sig større. Der er dog også torsk der kan bruges til noget. 2,0- 2,5- 3,0 og 3,5 kilo har der været imellem fangsterne de seneste dage. Nogle fanger sine godkendte efter reglerne 5 torsk, (mindstemål 35 cm) andre går desværre tomhændede hjem, men har dog haft mange af de små genudsættere på krogen.
Arresø der jo lægger dæk til makrelturene med fodermaskiner, beretter om stigende antal af makrel fra tur til tur og at de dygtige/heldige godt kan fiske et antal af de stribede fightere. De er der / makrellerne i Øresund .
Havstrygeren kan også melde om makrel på alle de normale fisketure i ugen. En enkelt dag gav også en stribe Hornfisk til dem der fiskede efter dem i de øverste vandlag. “0-25 stk i alt.
Bestil din tur i god tid til den forestående sildesæson på 20320724 hos Peter.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG HOLD AFSTAND