Fangstrapporter

blog-thumb1

Øresund kalder. - 14-07-2018

De er derude, torskene. Mange småtorsk op til 3 kilo og enkelte makrel, sej og hornfisk. Sommeren fortsætter også mange dage endnu, med gode fiskedage og store chancer for at få en god portion fisk med hjem. Inviter venner og bekendte med ud og nyd en dag på Øresund, med fiskestangen. Godt selskab med ligesindede og tag gerne børnene med. Makrellen er der også, men den er lidt sværere at få på krogene. Makrelforfang og småpirke / blink plus kastegrejer + fiskeri i de mellemste vandlag er vejen og chancen for makrel i kurvene.

   Husk en Køletaske plus is i flasker til at køle evt. fisk med. Det er ikke godt med solskoldede fisk, der har ligget flere timer i varmen. Rens dem med det samme og læg dem på køl.KNÆK OG BRÆK/ HUSK FISKETEGNET OG SOMMERHUMØRET.


blog-thumb1

Øresund! Torsk og Makrel. - 27-06-2018

  Det varer ikke så længe, før vi skal igang med at fange makrel og torsk, som vist på billedet. De første makrel er fanget op til 600 gram og det tegner til at blive et af de bedre år med makrelfiskeriet. Havstrygeren har haft et par dage med 30-50 makreller. Sildemakrel og enkelte op til 600 gram.

     Torskefiskeriet er også ved at komme igang. Både Arresø og Havstrygeren kan melde om stigende mængder af torsk på turene. 3-4-5 torsk med hjem pr. mand er ikke umuligt og nogle dage må der sorteres i dem. så vi overholder loven. Heldigvis må vi fange ubegrænset af andre arter, så måske skulle der satses mere på at fange , både fladfisk, hvillinger og makrel end vi plejer. Det er jo lystfiskeren der skal prøve de forskellige muligheder. Med forfang til forskellige agntyper og bund/propfiskeri, bliver vejen banet til nye fiskearter. Hør i din sportsforretning om mulighederne og spørg gerne på båden.

       KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET / KØLETASKEN


blog-thumb1

Torsk og Fladfisk i Juni. - 20-06-2018

    Vi fortsætter ufortrødent fiskeriet efter Årstidens fisk. I Øjeblikket er det Torsk , Hvilling og Fladfisk, der er på programmet. Nogle ganske få makrel, har vi set de sidste 14 dage. Mon ikke, den friske vestenvind vi har i øjeblikket, kan lokke lidt flere af makrellerne ned i Øresund, oppe fra det store Kattegat og Nordsøen. Vi skal nok sladre om det, når det sker. I mellem tiden, fisker vi efter torsk, hvilling og på udvalgte ture fladfisk. Det står dig jo frit for at tage madding med på din næste fisketur. Der er fladfisk på alle vanddybder og både torsk og hvillinger elsker en god frisk orm eller andre former for madding. (Prøv det!)

  Torsdag aften d. 28 juni, prøver vi igen at arrangere en aftentur efter  månedens fisk. Tidspunktet er 1700-2100 og Arresø får fornøjelsen at skulle være vært for turen. Vi prøver at målrette turen efter noget blandet fiskeri, både med orm og pirkefiskeri, men vejret er en faktor, der får lov at styre aftenens fiskeri. Ring for info…

   De sidste dage har vi fanget mellem 30 og 60 torsk pr. dag, med indslag af pæne hvillinger op til 500-600 gram.

   KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG MADDING.


blog-thumb1

fladfisketure i juni. - 08-06-2018

    Fladfisketur med Arresø Lørdag d. 16 juni kl. 1200-1700. Der kan også arrangeres fladfisketure andre dage. Hvis du/I er en gruppe på 8-10 personer, finder i selv en dag og aftaler med rederiet.  Fladfisk fiskes bedst med den lette kastestang og de nymodens forfang med perler og små kroge. pirkestænger er for grove og det er svært at mærke hvornår fladfisken er der. Resultat ormene bliver suttet af krogene og fladfisken svømmer videre. De flade bider meget forsigtigt og det er her der skal gives modhug. Mærk efter hvornår den flade er mest aktiv og krog den så her.

      Ring gerne for info om andre datoer med fladfisketure. 

        KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

Juni Fiskeri ( Øresund) - 04-06-2018

     Juni måned står mest i torskenes tegn, samt fladfisketure, som vi arrangerer i løbet af måneden. Ring og hør nærmere (20320724). 

      De sidste dage har vi fanget mange flotte hvillinger op til lige over kiloet. Mange tror fejlagtigt at hvillingen er en torsk, og smider den ud igen, grundet størrelsen. Der er ingen mindstemål på dem i Øresund. Fisken er en fin lille torskeart, der smager ganske godt. Der er ingen fangstbegrænsning på hvillinger, så de kan frit fanges. Der fiskes også efter torsk og nogle dage går det rigtig godt med det.

      Der er fladfisketur med Arresø den 7 juni kl. 1700-2100 .

                  KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Fladfisketur d. 7 Juni 1700-2100 - 31-05-2018

    Arresø lægger dæk, til en planlagt fladfisketur d. 7 Juni kl. 1700 til 2100. Der fiskes med orm og fladfiskeforfang og gerne med den tynde kastestang. Husk at bestille orm når du tilmelder dig, så sørger vi for at skaffe dem til dig. Bestiller du turen samme dag, skal du nok selv skaffe ormene. Alle kan være med på dette fiskeri og det er ikke umuligt at fange en god portion flade. Det er vejret og strømmen på dagen der styrer fiskeriet. De bedst fangende  har på de seneste ture, fanget op imod 30-35 af slagsen.

Der bestilles plads på TLF: 20320724 og husk at bestille dine orm også. Hvis du selv skaffer orm, bedes du meddele dette ved bestilling. På forhånd Tak og:

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KASTESTANGEN