Find Skibene

Her ligger skibene normalt

Vær opmærksom på at der kan være periodiske ændringer.

som f.eks HANNE BERIT EVT ER FLYTTET TIL HELSINGØR OG HVOR DEN LIGGER OSV.HELSINGØR KULTURHAVN

HELSINGØR KULTURHAVN (GL.STATSHAVN) ANTARES, ARRESØ OG HAVSTRYGEREN

Antares, Arresø og Havstrygeren ligger ved Havnegade, det er by siden af den gamle Statshavn, der hvor toget kører på gaden.. Det er strøget mellem togstationen og det gl.værft.  Der er betalings p plads lige overfor, og en gratis ca 300 m.fra bådene,(henne i lyskrydset ud til slottet) ligesom der om søndagen er mulighed for at parkere gratis mellem stationen og bådene på venstre hånd ( havnepladsen,overfor sundbusserne)


                                     


RUNGSTED HAVN HANNE-BERIT

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT HANNE-BERIT KAN BLIVE FLYTTET TIL HELSINGØR I VINTERMÅNEDERNE,HVIS DER OPSTÅR FARE FOR AT DEN VIL KUNNE ISE INDE I RUNGSTED.. DETTE VIL SÅ BLIVE OFFENTLIGGJORT HER PÅ SIDEN.

Hanne-Berit sejler (næsten) hele året fra Rungsted Nordmole og ligger helt yderst, de første to uger af maj kan Hanne-Berit være flyttet til Helsingør, for at deltage i hornfiskeriet.

Pladsen i Rungsted er markeret med rødt.

I vinterhalvåret er muligt at parkerer på molen. Dog kun langs bolværket og ikke på vendepladsen,  når bommen er nede (fra ca 1-4 til 15-10) må man benytte P-pladserne på havnen, og påregne at gå de ca 250 m. ud til skibet.


                                     

HANSTHOLM HAVN ELLER ANDRE VESTJYSKE HAVNE

Kontakt rederiet for specieltilbud enten pr mail elidafishing@gmail.com eller tlf +45 20 32 07 24