KØB / MAD OMBORD

Vi har kiosker ombord på alle bådene.

Du kan leje fiskegrej. Prisen for en normaltur er pt. 100 kr. for stang, line, hjul og en pirk. prisen er incl et stk forfang hvis du måtte ønske dette på. Mister du pirken, skal den erstattes med 35 kr.
Vi har altid mindst 12-15 sæt grej klar. Hvis du ved du får brug for mere, skal du oplyse det ved bestillingen, eller senest 3-4 dage før. Bestiller du et antal sæt, skal du også afregne for det bestilte..

Du kan købe ekstraudstyr, såsom sildeophæng, torske”trolde”/makrelforfang, nye pirke i forskellige størrelser osv. Hvis det er en fladfisketur vi selv har opreklameret har vi også orm med til køb, eller de kan være incl. i en tilbudspris.

Du har mulighed for at købe både oste- og spegepølsemadder, samt ristede pølser på alle normalturene. Nogle gange har evt. tilbud af andet.
Vi har slik, kaffe, øl og vand samt “små”genstande af forskellige arter..og her skal fortælles: DET ER IKKE TILLADT SELV AT MEDBRINGE ALKOHOLISKE DRIKKEVARER… læs mere herom under sikkerhed.

Vi har faste tilbud på f.eks.

Morgenkomplet: indeholder 1 rundstykke, opskåret franskbrød, rugbrød, ost, pølse, marmelade, kaffe og the samt en gl. dansk(2 cl.) pr. pers til 70 kr. Kan evt. udbygges eller reduceres efter aftale..

Frokost/Aften. Evt. 2 slags sild og ad libitum skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød til 110 kr. p.p. (kan reduceres til 85 kr. uden sild)

ELLER skibets gryde… koldt bord med lune retter.. sæt selv prisen… sandwich… snack osv… eller indhent pris på det du måtte have lyst til..

Disse priser gælder ved min. 10 pers. og det skal bestilles senest 5 dage før

Drejer det sig om sejlads til f.eks. “Ven” eller andre transporter er det naturligvis i orden at medbringe diverse drikkevarer med mere som skal fortæres i land efter afsætning på bestemmelsesstedet…