Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

MAKREL OG SILD I ØRESUND. - 11-09-2020

Man kan nok sige at Øresund bugner af Makrel og sild for øjeblikket. 200-300-400 ja sågar dage med op i mod 1000 makrel pr. tur er hvad vi har oplevet de sidste dage. Både på drivefisketure og de særlige makrelture vi også arrangerer.
Sildene er på den Svenske side af Øresund og makrellen på den Danske. Vind og vejr afgør, hvad retning fiskeriet går i.
Makrellen kan sagtens fanges mellem sildene, men ikke i de mængder vi har haft held til at fange, inde over det lave vand.
Sildene er i øjeblikket så nemme at fange, at alle kan være med, derimod er det lidt svært med torskefiskeriet. Torskene er der, men er noget dvaske og svære at fange. dage med op mod 30 torsk pr. båd er det da blevet til, men vi satser på det der er nemmest at fange.
Grejvalg både til makrel og sildefiskeri er sildeforfang med pirke/blinke, fra 60 til 200 gr. alt efter hvor meget vind og strøm der er på dagen. Lyt efter gåde råd til fiskeri fra Skipper og besætning. Vi er klar til at hjælpe.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET….


blog-thumb1

Silde og makreltid i september. 2020 - 26-08-2020

Velkommen til alle nye deltagere, her på vores hjemmeside. Vi skriver her om de aktuelle nyheder om vores gøren og laden udi fiskeriet.
Andetsteds her på hjemmesiden, kan I se årets gang og fiskeri, efter årstidens fisk. Sild i efteråret / Hornfisk i april/ maj / makrelfiskeri fra midt juni og hele efteråret. Torsk findes i Øresund hele Året i større eller mindre grad. Vejr og vind styrer fiskeriet gennem året. Der findes jo som altid super duper gode fiskedage, dage hvor fiskeriet går godt men ikke prangende og så nogle dage hvor fiskene absolut ikke er i bidehumør. Ingen dage er ens på Øresund. Vejret og strømme skifter fra den ene dag til den anden.
I disse dage fisker vi efter makrel, sild og de torsk der kommer forbi. De gode makrelture giver op til 10-20-30-40 makreller pr. mand. Andre ture har givet en god portion sild og torsk her og der. Der bestilles pladser hos Peter på 20320724 og se efter ledige pladser her på hjemmesiden, under ledige pladser..
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG MAKRELGREJET


blog-thumb1

SILDETID, MED MAKREL OG TORSK - 21-08-2020

Sildetid fra nu af og de næste måneder. Havstrygeren og Antares sejler primært efter og dyrker drivefiskeri i sildestimerne. I disse sildestimer, træffes også både makrel og torsk.
Arresø er indrettet til at fiske, på udvalgte datoer, målrettet efter makrel. Der lægges duftspor ud og fiskes med småt grej, prop, special forfang og silde strimler. Hør Skipper og besætning om tips og tricks. Pirkegrej duer ikke til dette fiskeri. Her på hjemmesiden kigger du under ledige pladser. scroller ned over sejladsplanen og finder de datoer, hvor der står makreltur. Ring derefter til Peter og meld dig til.
Det gælder også til de alkmindelige drivefisketure TLF: 20320724.
Sildene er her , makrellerne er her, og torskene har været her hele tiden.
VI STARTER FLAD FISKETURE OP HER PÅ HJEMMESIDEN. Ligeledes under de ledige pladser, Hold øje der og se efter fladfisketure.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET. OG DET LETTE GREJ TIL MAKRELFISKERIET…

P.S. Arresø har Makreltur d. 23. aug. 1200-1700 Ring peter og hør om pladser….