Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

FISKERIET SKIFTER - 19-03-2019

Det bliver varmere og varmere. Vandtemperaturen og lufttemperaturen stiger lidt hver dag.. Foråret nærmer sig og fiskene skifter taktik. Når de er færdige med gydeperioden i slutningen af Marts, er det tid til at torsken går på jagt efter noget at spise. På det lave vand myldrer det snart med orm og krabber, som er et godt måltid for torsken. Små pirke og ophængere kan være et godt valg at have med på din næste fisketur. Plus en pose diverse madding. Orm, Sildestrimler og hvad der ellers findes på markedet. Sildene kan med lidt held godt fanges derude endnu. Prøv det blandede fiskeri og lad de store pirke blive hjemme i kosteskabet. Spørg gerne ombord på skibet, hvad det evt. bedste grej til dagen kunne være. . Fiskeriet for tiden er lidt blandet. Nogle fanger pænt med fisk og andre næsten ingenting. Der skal arbejdes for sagen, med mange forskellige sammensætninger af diverse farver af pirke og forfang.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET……


blog-thumb1

FORÅR eller hvad ??? - 25-02-2019

Bliver det forår allerede???. Temperaturer over 10 grader i februar. Det virker som om at fiskene tror der er gang i foråret. De bider næsten på hvad som helst, vi sænker ned til dem. Mange af de små torsk vi fanger er sprængfyldt med moden rogn, der næsten er klar til at blive gydt. Andre af fiskene er fyldt med krabber og orm fra det lave vand. Weekenden har været helt i top med mange stegetorsk op til godt 4 kilo. Næsten hver dag fanger vi fladfisk der også er i bidehumør.
Lad det endelig fortsætte, både det smukke forårs vejr og fiskeriet, som vi bestemt ikke kan klage over. Det kan jo hurtigt skifte. Vejr og vind /strøm styrer fiskenes færden og lyst til at bide.
Jennifer her på billedet fangede den største her i weekenden på 4,15 kg. Så damerne og børnene kan også være med.
KNÆK OG BRÆK /HUSK FISKETEGNET OG FORÅRSHUMØRET…


blog-thumb1

LEDIGE PLADSER OG TILBUD - 21-02-2019

Der er ledige pladser alle dage (se nærmere under ledige pladser her på siden).
Plus et tilbud. De næste 3 dage kan der bestilles plads til 2 børn, hvoraf det ene barn er gratis. Husk at Søndag eftermiddag er barnet i følge med en voksen også gratis,
Fiskeriet er stadig ok og godt. Det er mange år siden, vi har fanget så mange torsk. Vi håber det fortsætter.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…..