Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

Øresund / fladfisk- torsk- makrel - 22-05-2019

Så har vi fået skibene hjem, serviceret synet og repareret til den forestående sæson. Der bliver for tiden fisket efter torsk og fladfisk i det omfang det kan lade sig gøre.
Fladfiskeriet er ganske godt for tiden. Det er ikke umuligt at fange en god portion af dem. Den sidste tur med Hvidovre Sport gav omkring 350 stk. Heraf var de fleste rødspætter op til knapt kiloet. De skrappeste fangede 20-30 fladfisk på turen.
Torskene er lidt mere flyvske og nogen dage er de ganske svære at få til at bide. Det bliver sikkert bedre og mere stabilt.
Der går rygter om makrelfangster, både i Isefjorden og på den Nordsjællandske kyst, så mon ikke der snart kommer meldinger om et mere stabilt makrelfiskeri. Vi har Arresø klar til opgaven / makrelture med fodermaskine, hvor fiskeriet udelukkende handler om makrelfiskeri, med kastestænger og små blink / ophængere / propfiskeri. Vi holder øje med makrellerne og I er velkommen til at ringe for info hos Peter 20320724.
Husk 8-10 mand/damer starter en tur efter de fisk, man godt kunne tænke sig at fiske efter. På almindelige dag og aftenture, fiskes der efter de fisk, der giver det bedste udbytte.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

MED STOR SORG / DØDSFALD - 30-04-2019

Det er med stor sorg, at meddele vores faste mand (REXE) C.E. Sørensen ikke er her mere. REXE var hans kaldenavn og var fast mand på ARRESØ i mere end 20 år. Han vil være savnet i fremtiden. REXE sov stille og pludseligt ind uden forudgående varsel. REXE bisættes fra Kapellet i Helsingør fredag d. 3 Maj kl. 1230. For senere at blive stedt til hvile på Øresund, hvor han har tilbragt det meste af sit liv.
ÆRET VÆRE HANS MINDE………………………………


blog-thumb1

GOD PÅSKE - 20-04-2019

God påske til alle.
Vi har Havstrygeren på værft i Gilleleje, for det årlige eftersyn og sommerklargøring. I mellemtiden sejler Arresø og Antares turene.
Der er ledige pladser mandag , tirsdag, onsdag. Se under de ledige pladser
andet steds her på hjemmesiden. Torsk i blandede mængder for tiden.
Hornfisken er ved at være her. Og når vi hører rygter om godt fiskeri,
forsøger vi os med dem.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.