Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

MANGE SILD / ØRESUND - 10-10-2020

Der er mange sild at fange til middagsbordene for tiden. De bedste fanger 200.- 300 af slagsen på dagsbasis. Mange af dem er fine flotte størrelser på 150-300 gram, der kan bruges både til at ryge, grille, stege, lægge til krydder eller saltsild. listen er lang. Søg opskrifter på nettet .
Torskene og makrellen er sjældne nu om dage, men vi håber der kommer mere gang i torskene den næste tid.
Vi har en Fladfisketur med Havstrygeren den 18 Oktober, hvor vi prøver at fravriste Øresund både Skrubber , Isinger og Rødspætter. Tilmelding hos Peter på 20320724. hvis du selv skaffer orm / madding bedes fortælle dette ved bestilling af pladser.
Husk at bådene sejler fra Helsingør og der er ledige pladser stort set alle dage. Se her på hjemmesiden under ledige pladser.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET


blog-thumb1

SILDETID I ØRESUND - 30-09-2020

Sildende har overtaget Øresund for tiden, med enkelte indslag af torsk, hvilling og makrel. Tunfiskene hopper og springer stadig derude på sundet. Store Tunfisk har terroriseret de Øresundske vande, i de sidste måneder, hvor de har jagtet både makrel og sild. Imponerende store fisk i 200-300 kilos klassen, har brudt vandoverfladen adskillige gange hver dag i hele sidste uge. Glæde og overraskelse over at se disse store dyr, være gæster i vore farvande.
Men som sagt det er sildetid. Alle kan være med, unge som ældre. Kun vejret kan sætte en stopper for en god fisketur.
Bestil tid hos Peter på 20320724. Ledige pladser stort set alle dage.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG SILDEGREJET…


blog-thumb1

Silde og makreltid i september. 2020 - 26-08-2020

Velkommen til alle nye deltagere, her på vores hjemmeside. Vi skriver her om de aktuelle nyheder om vores gøren og laden udi fiskeriet.
Andetsteds her på hjemmesiden, kan I se årets gang og fiskeri, efter årstidens fisk. Sild i efteråret / Hornfisk i april/ maj / makrelfiskeri fra midt juni og hele efteråret. Torsk findes i Øresund hele Året i større eller mindre grad. Vejr og vind styrer fiskeriet gennem året. Der findes jo som altid super duper gode fiskedage, dage hvor fiskeriet går godt men ikke prangende og så nogle dage hvor fiskene absolut ikke er i bidehumør. Ingen dage er ens på Øresund. Vejret og strømme skifter fra den ene dag til den anden.
I disse dage fisker vi efter makrel, sild og de torsk der kommer forbi. De gode makrelture giver op til 10-20-30-40 makreller pr. mand. Andre ture har givet en god portion sild og torsk her og der. Der bestilles pladser hos Peter på 20320724 og se efter ledige pladser her på hjemmesiden, under ledige pladser..
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG MAKRELGREJET