Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

FISKERIET I MAJ 2021 - 12-05-2021

Hornfiskeriet her i Maj har været og er ikke særlig godt for vores vedkommende. Skiftende vindretninger og Hornfiskenes løbebaner har ikke rigtig spillet sammen. Mange vil hellere fange torsk, så det er det vi bygger turene på. Resultaterne udi torskefiskeriet, har heller ikke stået mål med forventningerne. Enkelte dage med ok fiskeri af torsk har der været, men ikke optimalt.
Havstrygeren havde den første egentlige fladfisketur i går med Hvidovre Sport, Hvor resultatet blev en rigtig god aftentur på 4 timer. Der blev i landbragt ca. 250 af de flade. de 2 største, en slethvar på 720 gram og en rødspætte på 800 gr. De bedst fangende havde 12-15 flade i posen ved ankomst til havnen.
Vi forsøger nok i nærmeste fremtid at fiske efter de flade, når resultaterne af torskefiskeriet ikke står mål med forventningerne. Så husk at have diverse fladfiskeforfang med i grejkassen, hvis vi kaster os over fladfiskeriet. Det kræver jo selvfølgeligt at vi kan skaffe orm, sådan lige her og nu på turen.
Det problem prøver vi at løse på dagens fiskeri.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG FLADFISKEFORFANG…


blog-thumb1

HORNFISK OG TORSK - 02-05-2021

I dag den 2. Maj Fik vi så den første reelle Hornfisketur, med omkring 75 Hornfisk på et par timers effektivt fiskeri. Ikke alle kunne finde melodien når de langnæbbede grønbenede hurtigsvømmere, skulle fanges.
Bedste mand havde vel omkring 10-12 stk. af slagsen i kurven, men også flere førstegangs fiskere kunne prale med deres første Hornfisk på krogen og i kurven.
Nogle dage lykkes det at få fanget ok med Torsk. I går havde Arresø og Havstrygeren lagt kursen til fiskeriet, et stykke nord for Hven, hvor Arresø kunne prale af fine træk med torsk i kurvene. Mens vi på Havstrygeren kunne ligge og kigge på og fange lidt af smulerne. Blandt andet denne fine torsk til Jonathan på 4,4 kilo. Et par af deltagerne fangede dog en 5-6 torsk hver, så helt tomt var det dog ikke.
Vi prøver igen i morgen såååååhhhhh.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG KASTESTANGEN


blog-thumb1

COMBI TURE I MAJ - 27-04-2021

Fladfisketure / Hornfisketure og Torsketure. Vi prøver i Maj at combinere turene, så vi nogle dage fisker både efter hornfisk og torsk. Andre dage bliver det fladfisk og hornfisk. Dagens vejrudsigt vil vise mulighederne ud fra erfaring fra tidligere års fiskeri. Du / I er velkomne til at ringe Peter 20320724 og forhøre sig om muligheden for disse combinations ture eller f.eks starte en tur efter fladfisk som Heldagstur. Fiskeriet efter torsk er meget svingende, så derfor prøver vi at fiske efter flere arter på samme dag / tur.
Det kræver så at Du / I har det rette grej med til disse ture. Som udgangspunkt er Pirkestangen til brug efter torsk. En let pirkestang kan med fordel bruges til både torsk og fladfisk.
Når det gælder ture efter hornfisk og fladfisk er det bedste valg, kastestangen, med passende blink / småpirke plus ophængere til hornfisk og passende fladfiskeforfang med perler og synk på omkring 100 gram, så man kan holde bunden. Få yderligere info når du kommer på båden. Husk der findes ikke dumme spørgsmål og vi svarer gerne på det meste igen og igen plus gode råd til fiskeriet…

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET….