Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

GODT NYTÅR - 30-12-2020

En sidste 2020 fiske hilsen og et RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE JER,
derude i det ganske land.
Med alle 3 både på vandet i dag (Øresund). Kunne vi med et rigtigt godt resultat til alle deltagere. Hvilket jo vil sige, max 8 gæster pr. båd, sige godt nytår til dem.
Arresø og Antares meldte om rimeligt godt torskefiskeri og Havstrygeren kunne melde om et godt fiskeri af en hel del sejer i 1-2 kilos klassen.
Største torsk blev på rundt 3 kilo, så den næstsidste dag på året blev en god oplevelse for alle deltagere.
Må 2021 blive det år hvor vi alle kan mødes uden at skulle passe på hvad og hvor tæt vi er på hinanden.
Billedet viser Emil med 2 fine sej på ca 1,5 kilo.

GODT NYTÅR TIL ALLE / KNÆK OG BRÆK…


blog-thumb1

GOD JUL TIL ALLE. - 17-12-2020

Fiske information, har vi desværre ikke så meget af for tiden. Men en RIGTIG GOD JUL kan vi da i hvert fald sende til Jer alle derude i mørket..
Mørkt og træls med alt det smitte. Vi må gøre en indsats der kan få det Corona -monster til at fordufte. Vi vil jo så gerne dyrke vores hobby, med en masse gode fisketimer og oplevelser på havet ( Øresund). Så længe , HAM CORONA hærger i samfundet, ligger vi stort set stille. Enkelte ture med 8 personer er det dog blevet til. Forsamlingsforbuddet tillader ikke at vi må være mere end 10 i alt 8+2 til at sejle båden. Er der nogen der brænder efter at komme ud at fiske, kan det lade sig gøre at leje en hel båd for 4500 kr. i 6 timer. vi sejler ikke ikke med løs tilmelding, men kun leje af hele skibet, med max 8 personer.
Ring til Peter for INFO på 20320724 og få en sludder med ham.

PAS NU GODT PÅ HINANDEN OG UNDGÅ SMITTE. Overhold nu de retnings linjer der givet fra myndighederne og lad os komme igang med det vi syntes er det skønneste i verden, vores Hobby.

PØJ-PØJ-PØJ DERUDE OG EN RIGTIG GLÆDELIG JUL-


blog-thumb1

MANGE SILD / ØRESUND - 10-10-2020

Der er mange sild at fange til middagsbordene for tiden. De bedste fanger 200.- 300 af slagsen på dagsbasis. Mange af dem er fine flotte størrelser på 150-300 gram, der kan bruges både til at ryge, grille, stege, lægge til krydder eller saltsild. listen er lang. Søg opskrifter på nettet .
Torskene og makrellen er sjældne nu om dage, men vi håber der kommer mere gang i torskene den næste tid.
Vi har en Fladfisketur med Havstrygeren den 18 Oktober, hvor vi prøver at fravriste Øresund både Skrubber , Isinger og Rødspætter. Tilmelding hos Peter på 20320724. hvis du selv skaffer orm / madding bedes fortælle dette ved bestilling af pladser.
Husk at bådene sejler fra Helsingør og der er ledige pladser stort set alle dage. Se her på hjemmesiden under ledige pladser.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET