Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

Torsk I Øresund - 16-01-2019

Der er stadig torsk at fange I Øresund. På trods af diverse kulinger og storme her og der. Starten af Januar har bestemt været noget af det bedste fiskeri vi har haft længe. I går tirsdag, blev lidt svær, men alligevel fangede de bedste, dog 3-4 torsk og en portion sild i tilgift. Ikke store torsk, men brugbare fisk op til knapt 3 kg.. Lidt mere stabilt vejr, skal jo nok få fiskene til at samle sig igen.
DER ER LEDIGE PLADSER ALLE DAGE/ RING FOR INFO HOS PETER.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

SIKKE EN DAG PÅ SUNDET… - 06-01-2019

Torskene vågnede sandelig op i dag, og gik til biddet. Forrygende fiskeri, hvor alle fangede torsk. Nogle fangede endda flere end de nye kvoter på 7 torsk pr.mand pr.dag tilskriver os. Mange torsk blev genudsat og næsten alle havde deres 7 torsk med hjem. Alle mand fangede fisk, selv børnene kunne være med, plus lidt hjælp fra forældrerne.
Torsk op til 5 kilo, men de fleste mellem 1 og 3 kilo. Ekstra præmie ved dette super fiskeri var, at der er kommet torsk til Øresund med fin rogn.
Vi håber at det fortsætter, så vi kan sende flere hjem med en god oplevelse om, at der også findes dage hvor fiskene myldrer op af havet.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET …Ledige pladser / hver dag.


blog-thumb1

Årets første Tur - 04-01-2019

Havstrygeren har været på vandet  idag, med 21 deltagere på årets første tur. Fiskeriet blev startet efter 20 min. sejlads. Første træk gav 7-8 brugbare torsk plus et par genudsættere.  15-17 m vanddybde og små pirke. Forfang i alle afskygninger viste sig at være en god fiskefidus i dag. De første 2 timer var fiskeriet ikke til at klage over. Torsk op til 3 kg og hvis vi kunne dele dem pænt, ville der blive 2 til hver.

Som ved et trylleslag skifter fiskeriet  fra ganske godt til ganske dårligt og resten af dagen bliver der kun fanget ca. 10 torsk mere. Alt i alt en godkendt tur på trods af den skiftende  fangst. Der er god plads alle dage. Så ring og hør nærmere hos Peter

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG GREJ TIL LIDT AF HVERT.