Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

FEBRUAR FISKERI - 31-01-2020

Så tager vi hul på Februar 2020. Der er godt nok surt at skulle sejle på Øresund, med den viden om at vi kun må fange sølle 2 torsk pr. mand pr. dag. Der er mange torsk i Øresund for tiden. Skal vi tage de positive briller på, er lystfiskeriet jo et samspil af både fiskeriet og den naturoplevelse der er at forbinde med en tur på Havet. Frisk luft og samværet med andre ligesindede, der vil slappe af med hobbyen.
Vi håber at i fortsat vil tage på fisketur for turens skyld og nyde det at fange nogen torsk / sortere dem fra der skal sorteres fra og så tage de 2 bedste med hjem til en god ret fisk. Vi ses derude…..

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET…kONTROLLEN HOLDER ØJE….


blog-thumb1

Februar – Marts fiskeri - 23-01-2020

5 Torsk må der fiskes pr. deltager pr. dag i resten af Januar. Og det går faktisk rimeligt godt med det fiskeri for tiden.
Februar og Marts må der hjemtages 2 torsk pr. deltager pr.dag. Men husk du må fanges alle de torsk du kan på turen og så dele dem med andre, eller genudsætte dem pænt igen. PUT AND TAKE fiskeri kan vi kalde det for.
Muligheden for at fange fladfisk er der jo altid. Det kræver blot at du har orm og fladfiskeforfang med. Husk torsk spiser også orm.
Prøv at variere dit fiskeri, med blandede farver, størrelser af pirke og diverse typer forfang. Intet må være uprøvet på turen.

Ring for Info og pladsbestilling hos Peter  på 2032074…

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET.


blog-thumb1

Torsk i Januar 2020 - 12-01-2020

Året er startet med et par gode dage og et par middelmådige dage. 2-4 torsk til de bedst fangende og et par ture hvor de fleste kunne hjemtage kvoten for lystfiskerfangede torsk (5 stk.)
Enkelte fisk over de 10 kilo er blevet fanget på andre lystfiskerbåde: Så kan vi få vejret / strømmen til at falde til ro, kunne der i løbet af nogle dage godt være chancer for et mere stabilt fiskeri.
Vi ses derude / ledige pladser alle dage.
KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET