Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

FISKERIET I APRIL - 30-03-2021

Her i April, glæder vi os til at vi igen må fange op til 5 torsk pr. mand pr. dag. Vi prøver ihærdigt at fange så mange torsk som muligt. Bare det at få noget på krogen, er vel det det handler om når fiskestangen skal svinges og testes.
Fra midt i April er der mulighed for at Hornfisken indfinder sig i de Danske farvande. Disse skal udfordres med kastegrejet, hvor der fiskes i de øverste vandlag, med det lette grej. Vi venter med spænding på de første meldinger om disse hurtigløbere, som hornfisken jo er.
Det bliver vel også tid til at fladfiskene bliver nemmere at fange. Vi ser på mulighederne for at slå en fladfisketur op i ny og næ. Se under de ledige pladser eller ring til Peter og hør om muligheden for fladfisketure. (20320724)

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET / HOLD AFSTAND.


blog-thumb1

BEGRÆNSET ÅBNING AF SEJLADSEN - 15-03-2021

Da vi efter gentagne forsøg hos diverse myndigheder, har spurgt til muligheden for at vi lystfiskere kunne komme i gang. Corona Hotline informerede os om, at vi lystfiskerbåde, kunne starte sejlads med op til max 25 personer i alt incl. besætning. Hurra for det, men vi overholder jo selvfølgelig gældende regler med afstand til hinanden. Der må MAX være 5 personer samlet under dæk og der kan købes mundbind på bådene.
Vi er derfor kommet nogenlunde i gang og har sejlet nogle ture, hvor vi har fisket rimeligt godt med torsk op til mellem 3 og 4 kilo. Enkelte fladfisk, sej og et par langer er det også blevet til.
Kig under de ledige pladser her på hjemmesiden og se hvornår der er ledigt til din næste tur på Øresund. Ring til Peter for yderligere information 20320724…

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET DET GODE HELBRED


blog-thumb1

GODT NYTÅR - 30-12-2020

En sidste 2020 fiske hilsen og et RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE JER,
derude i det ganske land.
Med alle 3 både på vandet i dag (Øresund). Kunne vi med et rigtigt godt resultat til alle deltagere. Hvilket jo vil sige, max 8 gæster pr. båd, sige godt nytår til dem.
Arresø og Antares meldte om rimeligt godt torskefiskeri og Havstrygeren kunne melde om et godt fiskeri af en hel del sejer i 1-2 kilos klassen.
Største torsk blev på rundt 3 kilo, så den næstsidste dag på året blev en god oplevelse for alle deltagere.
Må 2021 blive det år hvor vi alle kan mødes uden at skulle passe på hvad og hvor tæt vi er på hinanden.
Billedet viser Emil med 2 fine sej på ca 1,5 kilo.

GODT NYTÅR TIL ALLE / KNÆK OG BRÆK…