Nyhedsbrev

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

blog-thumb1

SEJLADSEN ER INDSTILLET. - 19-03-2020

DESVÆRRE ER VI NØDSAGET TIL AT INDSTILLE AL SEJLADS, INDTIL VIDERE.
Ring gerne til Peter på 20320724 for INFO og sidste nyt.
Vi melder ud her, når der er nyt fra det offentlige.

KNÆK OG BRÆK / PAS PÅ JER SELV OG ANDRE DERUDE


blog-thumb1

SIDSTE NYT MARTS 2020 - 15-03-2020

ET HÅRDT LIV FOR SØENS FOLK..
Fiskekvoter, Coronavirus og blæsevejr er de udfordringer vi slås med i hverdagen. Vi sejler som udgangspunkt som normalt og i er velkomne til at ringe til Peter på 20320724 for information.
Selvfølgelig skal vi passe på hinanden og holde afstand, hilse på afstand samt det vigtigste ikke at møde op på en fisketur med diverse forkølelser plus andre ikke forklarede sygdomme. Sund fornuft skal være i forreste række.
Det er endnu ikke forbudt at tage på fisketur og i går Lørdag var vi på havet med Arresø og Havstrygeren, hvor vi fiskede en portion torsk og en hel del gode sild.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET OG DET GODE HELBRED


blog-thumb1

ØRESUND I MARTS - 09-03-2020

Vi går imod lysere tider, i mere end 1 forstand. Mange flere lyse timer, til at dyrke den friske sunde hobby, det er at fiske sine egne fisk. Kvoterne siger at her i Marts, må du hjemtage 2 torsk pr. person pr. dag og det er faktisk de fleste dage rimeligt nemt. Den anden lyse side af sagen, er at fra 1. April, må der så fanges hele 5 torsk pr. mand pr. dag. Så det lysner også i fiskeriet.
Havstrygeren og Arresø har været på Øresund, stort set hele den forgangne uge, med ganske godt fiskeri på de fleste ture. I dag havde vi på Havstrygeren oven i købet et særdeles godt sildefiskeri, hvor de bedst fangende havde omkring et halvt hundrede fine sild med hjem i posen. Plus de 2 torsk.
Der er ledige pladser alle dage.

KNÆK OG BRÆK / HUSK FISKETEGNET….