Rabatordninger

GRUPPER: Hver 10. plads er gratis. Kan ikke bruges søndag eftermiddag hvor der er børn gratis, medmindre der er tale om kun voksne i gruppen.

BARN GRATIS: Hver søndag fra 12-17 kan hver voksen tage et barn med gratis. Der skal dog bestilles plads til det samlede antal personer ved bookingen. Denne ordning gælder ikke i efterårsferien, visse helligdage og dagene mellem jul og nytår…. Børn er personer under 15

STUDENTERRABAT: Som noget nyt har vi indført studenterrabat. Mod fremvisning af gyldigt studiekort kan vedkommende sejle til pensionist pris på alle hverdage. Det er en personlig rabat. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

PENSIONISTER: hver mandag og tirs er der special tilbud for pens en 6 timers tur (mandag som regel 8-14 og tirs 9-15) 6 timer for 200 kr.- alm voksne kr 280 (børn 230) dette gælder også efterlønnere og førtidspens.. DER KAN IKKE YDES YDERLIGERE RABATTER PÅ DEN SLAGS TURE… ons. tors og fredag er 7 timers ture og her kan pens.og studenter og børn u/15 år sejle med for 250 kr.

CHARTER RABAT: Ved leje af en båd til f.eks. 30 pers vil der typisk opnås en rabat svarende til 2000 kr. eller ca. 8 fripladser i forhold normalprisen. Vi kan i visse tilfælde give mulighed for at lægge sejltiden anderledes end i det normale program…(f.eks på hverdage, eller aftenture) ligesom det så er jer selv der bestemmer hvad vi skal fiske efter osv.

HERUDOVER : vi giver gerne tilbud på specielture… er friske på introduktionspris ved nye former for ture eller nyt fiskeri.. men her giver vi tilbud og aftaler fast pris….

BØRNETURE – SKOLEUDFLUGTER (biologiture osv)eller pensionister der vil leje en hel båd på en hverdag, og f.eks sejle kortere end normalprogrammet, ring for at få et tilbud.

KLUB RABATTER:Klubber kan lægge et “årsprogram” hos os, til en fordelagtig pris. Jo flere ture over året, jo bedre pris… Ring og lav en aftale.

De enkelte rabatter kan ikke kombineres og evt. aftalte ordninger eller faste priser osv. vil bortfalde og den normale pris indtræde ved evt. afbud efter aftalens indgåelse… se afbestillingsvilkår…